0

Herstel na baarmoederverwijdering via schede

De medische term voor deze operatie is uterusextirpatie of hysterectomie. Bij goedaardige afwijkingen aan de baarmoeder bestaan vaak verschillende behandelings. Weet je zeker dat je je baarmoeder wil laten verwijderen? Lees hier alles over de baarmoederverwijdering en mogelijke alternatieven. Informatie, voorlichting, adviezen, professionele hulpverlening, who-adviezen, onderzoek, instructies, methoden van anticonceptie. na huidzorg een algemene verdoving heb je soms even last van keelpijn door het buisje dat tijdens de operatie in de luchtpijp werd geplaatst. Vaak ben je misselijk. Baarmoederverwijdering (uterus extirpatie / hysterectomie) Het operatief verwijderen van de baarmoeder (uterus extirpatie, hysterectomie) is vanwege problemen. Hallo lotgenoten, ik heb 6 april jl een voor-en achterwandplastiek gehad. De operatie is me zeer meegevallen (ruggeprik) maar nu na 10 dagen kan ik nog steeds niet. Infinity na bevalling had ik hardere stoelgang. Bij toiletbezoek duwde ik harder en voelde iets verzakken. Het voelde als een bol tussen de benen.

herstel na baarmoederverwijdering via schede

Candida schimmel verscholen maar

Ik vond best het achteraf best tegenvallen deze operatie, maar ik ben ook nog maar 4 1/2 maand geleden bevallen dus waarschijnlijk ben ik hierdoor ook nog snel moe. Pagina 1 dior van.

herstel na baarmoederverwijdering via schede

zijn als het gedaan. Als ik weer thuis ben zal ik mijn ervaring over de operatie vermelden wie weet heeft daar iemand weer wat aan suus456 Geplaatst: 10:11 Greta heel veel sterkte gewenst, ik zal denkelijk in augustus geopereerd worden, nadat alle onderzoeken plaatsgevonden hebben en onze vakantie eropzit. Ik lees graag van je hoe. Verlopen is, bij mij is al een blaas onderzoek gedaan en inderdaad moet de blaas ook opgehaald worden, maar nu wil de euroloog ook nog in de blaas kijken, ik vroeg met enige angt waarom is dit nodg, maar volgens de assitent is dat standaard. Mijn baarmoeder is al weggehaald 15 jaar geleden ik was toen 40 jaar ook mijn blaas is toen opgehangen, maar de huidige operaties zijn weer meer verbeterd. Groetjes(ik onderteken met Janna omdat de naam Janneke al in gebruik was). Janna bo 1 Geplaatst: 8:04 Greta, hoe is je operatie verlopen. Heb dezelfde operatie gehad maar er is een vervelende complicatie bijgekomen en ik heb veel pijn en kan nog steeds niet plassen bo 1 Geplaatst: 15:22 ik krijg de indruk dat bij iedereen de operatie vrij moeilteloos is verlopen. Ben ik dan de enige met problemen? Niek gast Geplaatst: 13:06 ik ben op 27/4 geopereerd aan een voorwand en achterwandplastiek en de bekkenspier is verstevigd. Een paar dagen na de operatie had ik veel problemen met plassen, die zijn nu gelukkig een stuk minder. Ik ben nu 4 weken verder en ik vind het gebied rond de vagina nog steeds gevoelig, tevens heb ik veel last van mijn stuitje en kan ik niet lang staan. Het zal waarschijnlijk tijd nodig hebben.

Alles over de baarmoederverwijdering

Aandoening en behandeling - groene

Tot ik weer helemaal opgeknapt ben en weer aan het werk kan zal ik zeker de site vaak bezoeken. Bedankt voor de reaktie groetjes maudie jootje gast Geplaatst: 7:51 Hallo, ik ben 3 april geopereerd aan een voor-en achterwand verzakking. Het is me allemaal weer meegevallen. Vorig jaar heb ik ook aan een verzakkings operatie gehad maar toen alleen aan de voorwand. Ik ben nog geen 40 en eigenlijk ben ik het wel eens met mijn arts, dat ik wel heel jong ben om al zo'n ernstige verzakking te hebben, en dan ook nog 2 x binnen een jaar. Jammer, maar goed ik zal me deze keer toch nog beter aan de regeltjes houden tijdens mijn herstel. Groetjes Jolanda janna gast Geplaatst: 10:51 Bij mij lopen de onderzoeken nog, er gaat inieder geval een achterwandplastiek geplaatst worden, maar de vraag is of er ook tegelijk een blaasverzakking is, ik merk er eigenlijk niet echt iets van, maar tijdens het onderzoek was. Ik heb heel veel pijn in mijn heup, bekken zou dit probleem dan ook meteen opgelost zijn, heeft iemand daar ervaring mee, de geneacoloog kon het me niet beloven, maar enige hoop is er wel misschien. En ergens hier eerder las ik over de angst met pijn bij het vrijen na die operatie is er iemand die daar iets over zou willen schrijven? Groetjes Janneke pes Gast Geplaatst: 14:19 heb 2 jaar geleden vacatures en baarmoeder verwijdering gehad, een jaar daarna een voorwandplastiek, en nu na 3 maanden alweer klachten verzakking ze raden me nu een "matje"aan wie heeft dit al ervaren? Pes greta gast Geplaatst: 7:28 hallo ik moet 16 mei voor de operatie van de vezakking van darm schede en blaas, zoals ik van de arts heb gehoord word het opgehangen in een matje allemaal.

herstel na baarmoederverwijdering via schede

Wie heeft hier ervaring mee, is dit normaal? Maudie anne40 Gast Geplaatst: 9:13 Hello maudie, je geeft het zelf aan or die bloeduitstorting kun je niet goed zitten. Zitten daar ook hechtingen. Dat is erg gevoelig. Ik zou met er nog niet zo druk om maken. Het heeft zijn tijd nodig om te herstellen. Sterkte bij het herstel. Groetjes, Anne maudie gast Geplaatst: 11:10 hoi anne, ik ben inderdaad nogal ongeduldig. Toen ik het berichtje schreef, ben ik daarna op de site van alleen achterwandplastiek gaan kijken, en heb daar de belevenissen van de andere dames gelezen, en nu weet ik beter wat me te wachten staat. Ik ben wel blij met deze site, want je hoort alleen maar enge verhalen van "horen zeggen nu heb ik me daar niet zo heel veel van aangetrokken, maar toch.

Voor- en achterwandplastiek

Elisa geplaatst: 10:42 mijn operatie is t nu toe vrij goed g wat problemen met de netelroos stoelgang maar daar heb ik loaxeermiddelen voor gekregen. Het plassen gaat en problemen, maar ik had dus ook geen blaasverzakking maar een oetjes saphira gast Geplaatst: 22:46 ben begin december geopereerd aan de baarmoeder(verwijderd) en voorwandplastiek. Heb nu last van de darm. De gynaecoloog heeft daar niets aan willen doen omdat het vrijen daarna heel pijnlijk zou zijn. Ik lees daar in dit forum niets over. Ik ben 50 en hij raadt het mij ten zeerste. Wie kan hier wat over zeggen? Veer Geplaatst: 10:21 Hallo saphira, kijk eens bij achterwandverzakking Groetjes, veer maudie gast Geplaatst: 19:40 Hallo lotgenoten, ik heb 6 april jl een voor-en achterwandplastiek gehad. De operatie is me zeer meegevallen (ruggeprik) maar nu na 10 dagen kan ik nog steeds niet goed zitten, er zit een vrij grote bloeduitstorting (erg dik) tussen vagina en anus. Omdat ik plotseling al op zondag mee naar huis mocht heb ik de gyneacoloog niets meer kunnen vragen. herstel na baarmoederverwijdering via schede

Ik heb hand gewoon veel last van een hyperactieve bekkenbodem waardoor ik daar vaak pijn heb en niet kan plassen. Ik catheteriseerd een paar maal op een dag. Lijkt eng maar is het totaal niet. Ik sta nu op de wachtlijst voor test van 2 weken in maastricht voor neuromodulatie. Elisa geplaatst: 16:14 laatste posting 29 tuxedo juni,bijna een half jaar geleden. Heeft er niemand meer een darmverzakking gehad? Ik word vrijdag geopereerd en ben best bang. Wat staat me te wachten, wat mag ik niet de eerste weken en hoe zit het met de pijn? Rosanjens Gast Geplaatst: 18:41 heb ook achterwand plastiek gehad en kan daarna niet meer normaal plassen,het seintje wil maar niet doorkomen,moet hard persen om de boel toch te ontladen, en dit is 6 jaar geleden gebeurd. Ik hoor dit steeds vaker toch een complicatie van een achterwandplastiek? Ben nu zwanger van de 4e en ja hoor, moet na de bevalling voor de voorwand.

Verwijderen van de baarmoeder

Gast, huid geplaatst: 5:35, ik had een verzakking van de darm. Best vervelend met ontlasting krijgen. Daarbij ook een giga zwaar gevoel van onderen. Zo erg dat ik aan het einde van een werk dag moeite had om terug naar de auto te lopen. Ik heb ook even een ring gehad en mijn rugpijn was als sneeuw voor de zon gedwenen. Eerst heb ik een baarmoederverwijdering via laparoscopie gehad en een jaar later de achterwand plastiek. Deze operaties konden niet samen. De operaties op zich vielen me 100 mee hoor maar ik heb er altijd van die rare dingen bij. Ik heb zelf ook op die afdeling gewerkt in mijn opleiding maar ik had het idee dat het iedereen best mee viel die verzakkings operatie dan. Baarmoerder verwijdering is iets anders. Maar ook deze viel me echt mee.

herstel na baarmoederverwijdering via schede

Heb toen de spoedpoli gebeld en die ontdekte dit. Met 6 tabletjes valium verdeeld over twee dagen was dit over. Heb er soms nog wel eens last van, dan neem klachten ik voor de nacht een tabletje valium en dan gaat het wel weer goed. Ik heb wel blij dat ik de operatie heb laten doen omdat nu geen verzakkings gevoel meer heb en dat is wel heel fijn. Ik heb een link voor je dan kun je zelf nog een en ander doorlezen. Pdf, gast, geplaatst: 8:38. Hallo, bedankt voor je antwoord en je link. Ik maak daaruit op dat het best wel een pittige operatie. Mag ik vragen wat voor verzakking(en) je heeft gehad? Was het een darmverzakking? Ik heb sinds drie weken tijdelijk een ring en het viel me gelijk op dat ik mijn ontlasting beter kwijt raak als daarvoor. Ook mijn baarmoeder is verzakt en hopelijk wordt die verzakking na de operatie ook minder.

Sterilisatie vrouw - stichting

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, fitness links, inloggen. Index gynaecologie voor- en achterwandplastiek, auteur, onderwerp: voor- en achterwandplastiek kathy, gast, expiration geplaatst: 14:47. Kan iemand mij vertellen wat het is om een voor- en achterwandplastiek te ondergaan en tevens de bekkenbodemspier te laten aanspannen? In september word ik hier namelijk aan geopereerd wegens verzakkingen. Gast, geplaatst: 7:43, hoi. Ik heb bijna 2 jaar geleden een achterwandplastiek gehad en die is mij wel mee gevallen opzich. Ik heb 1 week in het ziekenhuis gelegen omdat ik een flinke urineweginfectie had en niet kon plassen. Dat niet kunnen plassen is iets wat bij mij hoort als het ware en denk door de achterwand plastiek alleen maar getriggerd. Op zich is het een niet zo'n hele grote ingreep. Met een voorwandplastiek hou je bedrust en 3 dagen een catheter. Ik had heel erg veel pijn waar pijnstilling niet echt voor hielp. Achteraf gezien kwam dit doordat ik kramp had in de bekkenbodem.

Herstel na baarmoederverwijdering via schede
Rated 4/5 based on 870 reviews
SHARE

herstel na baarmoederverwijdering via schede Forucy, Sat, June, 02, 2018

Helaas, zo werkt het jammer genoeg niet. Deze gistachtige schimmel doet meer kwaad dan je lief is en heeft daarmee vergaande gevolgen voor de gezondheid. Al van kleins af aan bevinden zich standaard gisten in het lichaam.

herstel na baarmoederverwijdering via schede Zenim, Sat, June, 02, 2018

Wat is Candida en wat zijn de gevaren voor de gezondheid? Candida is een schimmelinfectie die zijn uiting zoekt bij de mond, huid, darmen en de vagina. Onschuldig zou je kunnen denken, je haalt een kuurtje bij de dokter et voilĂ : je bent er vanaf.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: